MOZGÁSRA HANGOLVA

Privát edzések


Személyre szabott étrendtervezés, személyi edzés, kismama torna, kinesio taping Budapesten

SzolgáltatásaimHirdi Hanga - Hanga Fitt

PRIVÁT TEREM

Bensőséges hangulat, ahol nem figyel senki. Privát terem, ahol csak mi vagyunk és maximálisan magadra tudsz koncentrálni, hiszen senki nem fog zavarni.

Ismerj meg!Hirdi Hanga - Hanga Fitt

Nézz körbe nálam!

FACEBOOK INSTAGRAM

EGYÉNRE SZABOTTAN

SZEMÉLYI EDZÉS BUDAPEST


Személyi edzéseket tartok hölgyek számára, akiknek legfőbb célja az egészségmegőrzés. Edzéseim személyre szabottak, melyek során a különféle egészségügyi problémákat és mozgásszervi panaszokat is figyelembe veszem.

Hirdi Hanga - Hanga Fitt

EGÉSZSÉGESEN

ÉLETMÓDVÁLTÁS OKOSAN

A mozgás iránti szeretetem onnan indult, hogy gyerekkorom óta táncolok, amivel sikereket értem el. Mivel a tánc a szenvedélyem, szerettem volna beleásni magam minden olyan dologba, ami hasonló érzéseket válthat ki, valamint hozzájárul a fittséghez, az egészséghez és a jó közérzethez. 6 éve tartok személyi edzéseket különböző embereknek, különböző, de csakis pozitív eredményekkel. A célom, hogy az „átlag” dolgozó nők, háziasszonyok kikapcsolódásához járuljak hozzá azzal együtt, hogy javuljon az életminőségük azáltal, hogy jól érzik magukat a bőrükben. A teremben csak te és én vagyunk, nem zavar minket senki, és az edzőtársak árgus szemeitől sem kell félned.

HIRDI HANGA ÁGNES

Hirdi Hanga - Hanga Fitt

LASSAN, DE BIZTOSAN

Az életmódváltás lényege, hogy szeressük minden pillanatát, fenntarható legyen egy életen át. Közös célunk, hogy egy olyan rendszert alakítsunk ki, amit szívesen csinálsz nap mint nap.

Hirdi Hanga - Hanga Fitt

Az ember lételeme a mozgás, ezért fontos, hogy amikor az irodai székből felállsz, meglegyen a napi szükséges mozgásod is.

Hirdi Hanga - Hanga Fitt

A természetes táplálékok az egészségünk alappillérei. Segítek céjaid elérésében, legyen szó fogyásról, formálódásról vagy egészséged megőrzéséről.

Hirdi Hanga - Hanga Fitt

A közös munkánk célja nem a kőkemény szabályok felállítása, hanem egy olyan egészséges életmód megvalósítása, amit te is szeretsz.

VÁGJ BELE!

VEDD FEL VELEM A KAPCSOLATOT


Belevágnál velem az életmódváltásba? Beszéljünk róla!

ElküldHirdi Hanga - Hanga Fitt
Hirdi Hanga - Hanga Fitt