Személyi edzéseket tartok hölgyek számára, akiknek legfőbb célja az egészségmegőrzés. Edzéseim személyre szabottak, melyek során a különféle egészségügyi problémákat és mozgásszervi panaszokat is figyelembe veszem.

Személyi edzés egyénre szabottan

Az edzések előtt fontos, hogy átbeszéljük az esetleges egészségügyi vagy mozgásszervi problémákat, hiszen ez alapján állítom össze az edzéstervet. Az is gyakori, hogy a különböző mozgásszervi problémák által létrejött panaszokat csökkenteni tudjuk azzal, hogy a mély izomzatot megerősítjük. Az első alkalommal felmérem a jelenlegi fittségi állapotodat.

Személyi edzés privát teremben

A személyi edzéseket saját termemben tartom, aminek köszönhetően senki nem zavar meg minket. Nyugodtan tudsz öltözködni, valamint az edzés során sem lát senki. Csak magadra kell koncentrálnod.

Személyi edzés a rohanó hétköznapokban

Személyi edzéseket olyan dolgozó nők, háziasszonyok részére tartok, akik ki szeretnének szakadni a hétköznapokból a fittségük megőrzése érdekében és rendszeresíteni a mozgást az életükben.

Páros személyi edzés

Ha barátnőddel, pároddal együtt vágnál bele az edzésbe, együtt is jöhettek hozzám. Ebben az esetben is egyénre szabottan írok edzéstervet nektek.