A mozgás a szenvedélyem

A mozgás iránti szeretetem onnan indult, hogy gyerekkorom óta táncolok, amivel sikereket értem el. Mivel a tánc a szenvedélyem, szerettem volna beleásni magam minden olyan dologba, ami hasonló érzéseket válthat ki, valamint hozzájárul a fittséghez, az egészséghez és a jó közérzethez.

Személyi edzés

6 éve tartok személyi edzéseket különböző embereknek, különböző, de csakis pozitív eredményekkel. A célom, hogy az „átlag” dolgozó nők, háziasszonyok kikapcsolódásához járuljak hozzá azzal együtt, hogy javuljon az életminőségük azáltal, hogy jól érzik magukat a bőrükben. A teremben csak te és én vagyunk, nem zavar minket senki, és az edzőtársak árgus szemeitől sem kell félned.

Táplálkozási tanácsadás

Táncosként az sem volt mindegy, hogy miből nyerem az energiát. Mivel imádom a finom ízeket, ezért nem a versenydiéta, amit ajánlok, hanem egy fenntartható étrend, amiben megvan az egyensúly az élvezet és az egészség között. Tudom, hogy nincs mindenkinek ideje órákat állni a konyhában, ezért vendégeim étrendjének írása közben is arra törekszem, hogy a lehető legegyszerűbben, egészségesen, fitten és boldogan éljenek.

Kinesio tape

Mivel a táncot versenyszerűen űztem, rengetegszer értek sérülések, ezért alaposan utánajártam, majd később a képzések által is megtanultam, hogyan lehet erősíteni a mobilizáló izmokat, valamint a kinesio tape helyes felragasztását is hamar elsajátítottam, hiszen mindig a maximumot kellett nyújtanom.
Kismama torna
Családcentrikus vagyok, szeretem a gyerekeket, és nagyon érdekelt, hogy mi zajlik a női testben, valamint mi a legjobb neki várandósság során, és szerettem volna ennek a csodálatos dolognak részese lenni, hogy a kismamáknak tudjak segíteni vágyaik és céljaik elérésében. A szülés utáni regeneráció célja, hogy ne csak a szülés előtti felkészítés során legyek a segítségedre, hanem utána is megmaradjon az a kis „énidő” és véletlenül se jöhessen szóba a szülés utáni depresszió. Mivel privát teremben tartom a tornákat, ezért szülés után a picivel együtt is tudsz hozzám jönni.