Gyerekkori szenvedélyem a tánc

Már gyerekkoromban is nagyon aktív voltam. Ezen energiák felhasználására a szüleim a legjobb módot választották, a táncot.

Mikor elkezdtem komolyan foglalkozni a tánccal

Az első táncóráim sikerrel végződtek, hiszen imádtam minden pillanatát, könnyen tanultam, ezért hamar elkezdtem komolyabban foglalkozni vele. Általános iskolában heti 4x jártam tánc órára. A tánc szeretete ekkor is adott volt, a többit pedig lehetőségem volt Amerikában elsajátítani, ahol az első megmérettetés alkalmával meg is nyertem egy jazzbalett szólótáncversenyt.

A tánc oktatása

Miután hazaérkeztem, nem volt kérdés, hogy a szenvedélyemnek szeretnék élni, ezért a Madách Musical Tánciskolában folytattam tanulmányaimat, ami időközben Madách Tánc- és Színművészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola lett. Eleinte hobbi szinten táncoltam, majd tanáraim hamar felfigyeltek arra, hogy ez a mindenem, így különböző színdarabokban táncolhattam.

2017-ben hivatásos táncművész lettem.

A változatos tánc

Tanáraimnak köszönhetően számtalan stílusban megpróbáltathattam magam. Szerettem volna átadni vendégeimnek azt, amit nekem is adott az évek során a tánc, vagyis magát a mozgás szeretetét, a nőiség megélését, az egészséges életmód iránti érdeklődést. Ezért szerettem volna továbbképezni magam. Így ástam bele magam a személyi edzés, a kismama torna, a szülés utáni regeneráció, a sport és kismama kinesio taping, csoportos fitness oktatás és a táplálkozási tanácsadás világába.

Táncot immár 9 éve oktatok, hiszen a táncnál talán csak egy nagyobb szenvedélyem van, az pedig a tánc oktatása, és az, ahogy látom fejlődni a tanítványaimat.