Kicsiknek és nagyoknak

KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK


Esküvői tánc oktatás, lánybúcsú tánc tanítás és magán táncórák kezdőknek és haladóknak egyaránt Budapesten

SzolgáltatásaimHirdi Hanga - Hanga Fitt

Egy kis betekintés hozzám

Hirdi Hanga - Hanga Fitt

TÁNCOKTATÁS

A SZENVEDÉLYEM A MUNKÁM

A tánc által jobban megismerheted önmagad, amit én már gyerekkoromban megtapasztalhattam. Nem volt kérdés számomra, hogy ezzel szeretnék foglalkozni, hiszen a tánccal és annak oktatásával vagyok teljes.

Ismerj meg!Hirdi Hanga - Hanga Fitt

Zavartalanul

TÁNCÓRÁK BUDAPESTEN


Az esküvői tánc oktatás során számomra nem csak az a cél, hogy be legyen tanítva az adott koreográfia, hanem, hogy átéljétek tánc elragadó élményét, a teljes egymásra hangolódást és a fejlődés sikereit.

Hirdi Hanga - Hanga Fitt

9 ÉVE

OKTATÁS SZÍVBŐL

Tanáraimnak köszönhetően számtalan stílusban megpróbáltathattam magam. Szerettem volna átadni vendégeimnek azt, amit nekem is adott az évek során a tánc, vagyis magát a mozgás szeretetét, a nőiség megélését, az egészséges életmód iránti érdeklődést. Ezért szerettem volna továbbképezni magam. Így ástam bele magam a személyi edzés, a kismama torna, a szülés utáni regeneráció, a sport és kismama kinesio taping, csoportos fitness oktatás és a táplálkozási tanácsadás világába.

HIRDI HANGA ÁGNES

KIKAPCSOLÓDÁS

Hány embert ismersz, aki csak úgy táncra perdül közösségben, ha meghall egy jó zenét? A tánc szeretete mindenkiben ott van. A kérdés, hogy mennyire tudunk felszabadultak lenni? A tánc boldogsághormonokat szabadít fel. Táncórák után te is magabiztosabban mozogsz a ritmusra, de valójában az egész életedre kihat, hiszen az önbizalmadat minden területen növeli. Garantálom neked, hogy jókedvűen lépsz ki tőlem az ajtón!

Szolgáltatásaim Hirdi Hanga - Hanga Fitt

HARMÓNIA

A tánc olyan energiákat szabadít fel benned, amitől kiegyensúlyozottabb lehetsz a munkádban, a párkapcsolatodban és az életed minden területén. Alázatra tanít, mégis szabályok nélkül tudod a saját testedből kihozni egyszerre az elengedés és a befogadás tudományát. Ezáltal képes leszel higgadtabban kezelni a stresszhelyzeteket és nyugodtabban állni azokhoz az új dolgokhoz az életben, amik abban a pillanatban nehéznek tűnhetnek, viszont teljesen természetesek.

Szolgáltatásaim Hirdi Hanga - Hanga Fitt

SZENVEDÉLY

Még a legprofibb táncosok is kilépnek a komfortzónájukból minden egyes alkalommal. A gátlásaink teljes elengedése nem is olyan egyszerű, mint gondolnánk. A tánc segítségével még akár te is egy teljesen új énedet ismerheted meg azáltal, hogy kilépsz a kényelmi övezetből. Ez pedig a boldog, felszabadult éned lesz, ami gyerekkorban még mindenkinél gyakoribb, majd a szabályok létrejöttével egyre ritkábban bukkan fel.

Szolgáltatásaim Hirdi Hanga - Hanga Fitt

FEJLŐDÉS

A fejlődés szintén önbizalmat ad a mindennapok során. Mint akármelyik sportban, a táncban is a folyamatos fejlődés hozza ki belőled a kellő motivációt. Ez a motiváció pedig szépen bekúszik életed minden területére, aminek segítségével nem csak a táncban hozhatod ki magadból a maximumot, hanem karriered, emberi kapcsolataid és egyéb szabadidős hobbijaid területén is. Ha elakadtál, úgy érzed elvesztetted a motivációt, segítek neked!

Szolgáltatásaim Hirdi Hanga - Hanga Fitt

SZÓRAKOZÁS

A tánc olyan, mint bármi más az életben. Nem kell túl komolyan venni. Segít az elengedésben, abban, hogy ne görcsölj rá feleslegesen bizonyos dolgokra. Segít kikapcsolni az agyad, ami által jobban alszol, jobb lesz a közérzeted, pozitívabb lesz a kisugárzásod és a szervezeted is erősebb lesz. Akár egyedül, akár partnerrel jársz táncolni, a terem falain belül nem kell gondolkoznod, csak élvezned a pillanatot.

Szolgáltatásaim Hirdi Hanga - Hanga Fitt

Táncoktatás

KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK


Nem baj, ha soha nem táncoltál még, óráimat mindig egyénre szabottan állítom össze, hogy minden alkalommal sikerélménnyel lépj ki az ajtón. A fejlődés egy lassú folyamat, ami türelemre tanít. Akár egy újdonságként szeretnéd bevezetni az életedbe ezt a mozgásformát, akár egy versenyfelkészülésben kell a segítség, fogom a kezed benne! A célom az, hogy te jókedvűen, tele energiával, de közben mégis egy jóleső fáradtsággal lépj ki az ajtómon.

Hasznos InformációkHirdi Hanga - Hanga Fitt
Hirdi Hanga - Hanga Fitt

Vedd fel velem a kapcsolatot!

KÉRDÉSED VAN?


Ha belevágnál a tánc csodálatos világába velem, beszéljük meg!

ElküldHirdi Hanga - Hanga Fitt